Ingemar S

 Ingemar Stenmark var ju hos Skavlan igårkväll. 

Härligt Ingemar. Det han sa om sin simkunnighet. Han kanske överdrev men det låter ganska sant det ha sa, att när simskolan var slut för sommaren så hade de varit i vattnet kankse två gånger under hela tiden. Torrsim på land,därför att det var så kallt i vattnet. Det var nog inte så givande. 

Så var det för oss också- för mig i varje fall. 

Jag blev aldrig den där som far omkring i vattnet som en "fisk". Jo jag kan simma men det är på håret och det ska vara väldigt bra förhållanden.

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Aroon

    Jag tillhör ju också den kategorin, som tävlar med en sten vilken som sjunker snabbast. I alla ända tills jag blev lite äldre då jag först lärde mig ”hundsim”, sedan kunde jag simma ca: 50 m bröstsim. Skulle jag ramla ur en båt skulle jag inte klara mig länge. Man skäms ju bada med andra som är sim och-dykkunniga. Fast numera har man uppnått ”mogen ålder” och man bryr sig inte längre vad andra tycker så mycket. Skönt att få vara den man är och gör man bort sig är inte det hela världen. Då man var ung var då jag i alla fall väldigt osäker och rädd göra bort mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.