Räddningen?

 Är detta räddningen som vi behöver för att kunna fira påsk som vi brukar göra. Det allmänna samtalsämnet har varit vädret och hur varmt det är samt att hur ska det gå med skoterföret.

När jag tittar ut idag så undrar jag om detta är räddningen både för ismete och skoterkörning under påsklovet och helgen.

 

Skogvägen är helt vit nu, och jag som hade tänkt bära undan sparken. Men nu får den stå kvar. Jag kanske kan ta en tur till i år, vem vet.

Känslorna är både hit och dit när det gäller vår, vinter, isar, skoterföre och skoterturer. Samtidigt som det gärna får bli vår och sommar vill man inte att allt det vanliga ska förändras. Allt måste ha sin gång och vi kan ju inte börja bakifrån….

Sedan brukar man säga att det är "nysnön som ska ta bort den gamla.." 

Vi får se

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. sune lind

    Hej Christine!
    Om den är ngn räddning vet jag inte den där snön, men ljusare och finare blir det iaf.
    Ett gott råd vad gäller sparken. Låt den stå kvar och använd den som utemöbel i sommar. Snart har vi en ny vinter och då har du den ute på plats. Bra va?
    Hälsningar slind

  2. Christine Svensson

    Svar till sune lind (2011-04-08 10:24)
    Hej Sune
    Kul att du kommenterar mig på bloggen! Jag har tänkt på det där att ha den framme, men den blir så ful och en spark idag är en förmögenhet och min är kult dessutom. Hälsa frun!

  3. sune lind

    Fel Stine!
    Ställer du in sparken blir den inte underhållen. Då märker du först när föret infinner sig att ngt borde ha gjorts innan det blev för kallt. Står den i solen hela sommaren kommer du att både sandpappra och måla den i de vackraste färger. Varför inte i grönt?
    slind

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.