Färdig gått

 Nu har vi traskat färdigt för den här omgången. Om jag känner tjejerna rätt så kommer det något tok från dem framöver. Med traskat syftar jag på tävlingen som två hurtiga kvinnor på Malgoviks skola startade för att DE tyckte att vi var försoffade…?

Jag har sett människor ute och gå långa promenader och jag själv har också gått långt, trots fötter som inte vill vara med. Något jag inte tänkt på är hur många steg jag faktiskt tar inne på mitt jobb på en dag. På 8 timmar fick jag ihop över 4000 steg. Och då räknas inte alla man tar med den där känsliga stegräknaren… Det kändes lite konstigt idag att inte ta på sig stegräknaren direkt på morgonen.

Alla borde ha fått ta del av deras små filmer som de har gjort, där de presenterar resultat och vem som har vunnit, varje vecka. Nästan så att man har längtat tills "vinnarfilmen" har visats.

Nu är det gjort i alla fall för den här gången. Nu väntar påsklov, för vissa, och sedan en påskhelg där vi nog kanske får ta fram båten i stället för skotern.

Vi får se.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Irja

    Du har traskat bra Stine! Nu får ni dra ner på tempot å vila fötterna ett tag, men håll er i form =) man vet aldrig vad som väntar hehe!

    Å det var nog Jag å Pennan som var de största soffpotatisarna och insåg att något måste göras för vå egen skull ,å då fick som ni följa med på resan =)

    Ja filmerna…vi använde oss av elever så vi kan ju tyvärr inte visa dem för allmänheten, men de klart…kycklingen kunde ju kanske visas =)

  2. Christine Svensson

    Svar till Irja (2011-04-15 22:31)
    Bra att du erkänner vem som var störst soffis 😉
    Kanske skulle allmänheten få se vad rektorn sa om att personalen kanske motionerat för mycket….:))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.