KFM

i Vilhelmina igår var en ganska bedrövlig men lite spännande tillställning. Det är bra med webb utsändning men jag blev så hindrad i mitt hemma arbete. Jag började titta vid 15-tiden och det var väl då det började bli mest spännande.

Sedan måste jag erkänna att det fanns många saker som jag inte riktigt förstod och det är väl egenlitgen inte så konstigt när det finns politiker som tydligen inte heller fattar något enligt ÅN.

Det jag kan undra över är vad som händer nu i nästa steg? Kommer man att lära sig av vad revisorerna sa vad det gällde styrningen vi ex byggnationer eller stora jobb. Det man sa om projektledare. Det låter ju lite konstigt att det kan finnas flera stycken som kan beställa och godkänna. Hur kan man då hålla ordning på allt?

Jag tycker ändå att det är tråkigt att ett par personer få klä skott för detta. Jag tycker att det känns som att nu ska huvuden rulla och jag tycker fortfarande att det är märkligt med fakturan som kom in som inte det finns "klara papper" om. Ja skulle aldrig betala en faktura som dyker upp som inte jag kan se klart och tydligt på vad som ska betalas.

Jag kan heller inte låta bli att undra över om det är för att det är just VIBO som ställt fakturan. Enligt vad jag kunde höra var det ju inget märkvärdigt…. enlig ÅN. Det var ju typ… bara att betala.

Skulle det ha varit på samma sätt med en annan aktör?

I vilket fall så fick man ju nu en anledning till, till att inte välja Maria K till vice ordförande i kommunstyrelsen. 

Ja, jag säger då det

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Mercury

    Tråkigt att inte förslaget från Eva R A (s) bifölls, ett förslag om utredning om hur man ska hantera dylika ärenden. Enligt en annan (s)VK-bloggare har man troligen lärt sig nu, men jag menar precis som du, att utse en projektledare vore det minsta man kunde göra vid såna här uppdrag så att just inte skattebetalarnas pengar ska trixas med för att spela ut f.d. majoritetens ordföringar. Att sedan besluta om det på kfm vore väl en bra gest för att visa väljarna att man tänker lära sig men instället visar man att man hellre straffar, martyrskapar och utströr en hämndbegärets draksådd, än att ta initiativ till det som så många pratade om igår: att konstruktivt gå vidare….

  2. Christine Svensson

    Svar till Mercury (2011-06-21 18:32)
    Ja det var tråkigt som du skriver om Eva R A. Men samtidigt modigt av henne att gå upp och säg det i talarstolen. Vad jag förstår lade hon dessutom en nej röst. Det tycker jag är modigt i ett parti där allt verkar bestämmas i förväg. Det var enda + igårkväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.