Sommaren är här..

Tror jag. Mamma  kanske hade rätt den här gången också. Rätt i att efter midsommar vänder det och lir sommar. Hon hade ofta rätt – tyckte hon själv i alla fall…

Jag är nästan ofrivilligt på lasarettsbesök i Umeå som skulle vara ett men blev två. Sparar lite pengar både åt mig själv och landstinget på det sättet.

Syrran får rå om mig, vilket jag tror att hon gillar och jag får rå om henne. 

Solen skiner och jag behehöver inte hoppa hem efter vägen till Vilhelmina förrän i morgon. Det här med infrastruktursatsningar förekommer oftare vid kusten än inåt lander tycker jag. Vägen mellan Lycksele och Vilhelmina är dålig….. men än värre är vägen mellan Åsele och Bjurholm. Stackars de som ska köra den varje dag eller ganska ofta. 

Nu ska jag ut i solen.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.