Marknad eller auktion

 Jag valde bort Åselemarknad och tog min svägerska med mig och åkte till Lövnäs på auktion. 

Vädret sisådär men dock uppehåll. Kollade in några saker som jag kanske skulle vilja ha…. men det blev inte mer än 180 kr som jag handlade för. Inte så mycket folk där heller på Viktorsson/Svensson gården. Det som också är kul med auktion på sommaren är ju att man brukar träffa en massa hemvändare. Inte ens det var det så många av.

Efter vägen hem kollade vi efter Rönnbergbjörnen. Vi såg den inte, bara skylten som varnar.

Ett moget blåbär har jag sett och smakat. Det verkar inte bli några blåbär häromkring. Har någon annan sett? Jag såg att Thailändarna har anlänt till Granhöjden och det är ju som ett sommartecken det också.

Nu förbereder jag mig för loppisen ( se annoans) och basar som vi ska ha här i byn nästa lördag. Hoppas även du kommer. Välkommen!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.