Otroligt

 Visst är det otroligt vad det låter "oviktigt" det här med Juholt och hans bidrag, eller vad det kallas, det som han får för "sin" övernattningslägenhet.

Om en vanlig människa fyller i ett formulär så kollas det till höger och vänster om allt står rätt till. Har människan uppgett rätt siffror, uppgett hur många som bor i hushållet…. etc.

Nu är det partiledaren för (S) som inte gort rätt och då, törs jag säga, vågar inte politikerna/partikamraterna säga ett ord om detta. Alla inklusive Juholt vill att vi ska tro att han inte gjort det uppsåtligt. Det är bara Ulla-Maj Andersson (S) i Nordmaling av dem som intervjuats i VK som  vågar säga något.

Jag säger att han måste väl vara läskunnig? Annars måste ju någon förklara för honom vad det står i reglerna.

Å andra sidan är vi så vana med att höra hur regler inte följs och hur alla försöker att sko sig på olika sätt så vi reagerar snart inte på något.

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Oscar

    Men nog är det konstigt, att dom där som tjänar 144000 per månad, har fria resor, eget kontor på riksdagshuset och bostadsbidrag till boende i Stockholm också får en livslång garantipension efter sitt politiska uppdrag.

    Eller hur?

  2. Maria Skiddi

    ”Firman” gör först enl manualboken ” tig och rid”-ut stormen..

    sedan kommer nästa §;
    ”hela havet stormar-hitta fort som sjutton en stol innan musiken tystnar-lås siktet, stirra blint och sitt”

    Det man slås av är den totala verklighetsfrånvända attityden, att inte kunna ”läsa” av- och/eller inte kunna inse att loppet är kört och tro att om man bara håller ”ihop” tillräckligt har man damagekontroll.

    Om kungen springer naken och alla ropar ”Titta! han är naken” så hjälper det inte att alla hovdamer och pager inte låtsas om det.

    Folk är inte ”blinda” Detta visar bara ett sekteristiskt beteende hos hela ”rörelsetoppen”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.