112

 Jag tror vi måste börja använda oss av röksignaler. Finns det någon som kan hålla en kurs?

Telia verkar inte behöva ta något ansvar för något längre. Jag blir så less på Telia så ja spyr snart. Vi människor i glesbygd ska inte kunna ringa varken fast eller mobilt. 112 fungerar inte idag från Lycksele via det fasta nätet???? Men det ska fungera med mobilen? Är det säkert att det går?

Tänk mannen i Saxnäs som låg på golvet i fyra(!!!!) dygn med bruten nacke och det gick inte att ringa med mobilen. Mottagningen var för dålig.

Ska det verkligen behöva vara så här? Är det underligt att man klagar och funderar?

Dessutom vill landstinget ta bort flera ambulanser i inlandet och hur ska vi då få någon hjälp när inget annat fungerar. Räcker de då med röksignaler…. Ja kanske någon helikopter är ute och flyger……

Nu är det dags att protestera….mera

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Björn

    Grattis, du har förstått det här. Telia är ett vinstdrivande företag sedan M fick som de ville. Nu har vi i valfrihetens sverige själva rätt att välja leverantör och beroende på hur mycket vi är villiga att betala så får vi den servicen vi betalar för.

  2. Christine Svensson

    Svar till Björn (2011-10-20 13:56)
    Det är ju roligt att bli gratulerad men för vad?. Det var väl redan på (S) tiden som Telia såldes ut? Var det inte då aktierna flödade över landet för typ 40kr styck. Eller minns jag fel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.