Allvaret

 Nu är vi tillbaka i det vanliga igen. På jobbet i alla fall. I allvaret.
I morgon kommer ungarna tillbaka till skolan och då blir allt verkligen som vanligt och på allvar. Vi som jobbar på fritids har haft barn där hela jullovet, så vi har varit i full gång.

Kallt som attan har det varit idag och bilens hjul var nästan fyrkantiga efter 6 timmar utomhus på parkeringen. Snöar det inte för mycket så tycker vi att det är för kallt och regnar det, ja då är det inte bra då heller. Men vi har ju som tur var vädret att prata om när samtalsämnet tryter.

Ingen som jag träffat idag har nämnt Hellners bedrift igår. Jag fattar inte hur någon orkar göra det som de gör i den där backen. Och allra helst efter en hel veckas "tok" åkning. I en grannblogg diskuterades vem som varit och är bästa skidåkaren. Jag tror att var tid ha sin bra åkare. Svårt att jämföra med andra ord. Just nu har vi ju trots allt en del bra åkare i Sverige som man kan följa i TV varenda helg om man vill. Det också är ju konstigt, det är ju tävlingar jämt hela vintern. Förr var det typ SM,  VM, Vasaloppet och OS.

Det är ju lika konstigt med semlorna. Jag åt semlor i lördags och det känns ju lite konstigt det också.  

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.