Oroande eller roande

 Hur är det med den nya generationen som växer upp. Är de i själva verket så att de flesta är och beter sig som ungdomarna gör i programmet "Ung och bortskämd"? Hoppas att det inte är så. Alltså alltför många!

Jag brukar titta på programmet, faktiskt. Många tycker nog att jag är fånig som gör det men jag måste. Jag måste verkligen få se och höra hur vansinnigt knasigt det kan bli när föräldrar passar upp sina ungar till den grad som dessa föräldrar gjort.

Sedan kan jag undra vad ungarna gjort när de gick i skolan? Eller behöver man inte göra något när man har rika föräldrar. Behöver man inte läsa och lära sig något då?

Ibland när jag tittar på programmet brukar jag tänka: Är detta möjligt? Är det bara ett spel för programmets skull? Men det verkar inte så. Jag säger stackars föräldrar som låtit sig manipuleras av sina barn eller är det så att föräldrarna har manipulerat barnen.

Ok, gammaldags kan jag vara i mitt tänk och mitt tyckande men inte är det väl gammaldags att jag tycker att ungarna ska göra något hemma och allra helst dessa som kallas för "Unga vuxna".

Varför är det så här i många hem idag.? Är det ett sätt att "ursäkta" sig för att jag som förälder har en karriär som jag tycker är viktig och därför glömmer bort mitt/mina barn?När jag då tycker att jag inte har nog tid för barnet så skämmer jag bort det i stället. Kan det vara så?

Vad har man gjort i skolan och på dagis/förskolan när man tror att fiskpinnar lever i sjön? Till och med bara i havet.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.