Nytt från Skog

 Igår hade duktiga människor i Skog och Marks Hembygdsföening ordnat Julbasar och loppis i föreningshuset.
En jämn ström av besökare kom det och kaffepannan gick varm. Kakor och bullar som bakats av duktiga bybor serverades till kaffet. Man kan även gå på loppis bara för att träffa andra människor och för att få en pratstund. 
Hur skulle det se ut och fungera i alla föreningar utan alla dessa frivilliga, duktiga krafter? Visst har dessa människor också en del i den Levande Landsbygden? Det är lätt att vi glömmer hur mycket de gör i samhället. Gratis dessutom.

Själv var jag där som besökare! Jag hade inte gjort något för att få till loppis/basaren. Det var skönt att bara se det från sidan, att inte behöva bry sig. Det är nog första gången som jag släppt taget. Nu vet jag att det fungerar…. ändå…. utan mig.

Tack till de som orkar.

!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.