Händelserikt

 Dagen idag är en ganska fantastisk dag. Efter fyra veckors sjukskrivning har jag börjat arbeta igen.
Det kändes bra att träffa alla ungar en del rödare än andra – ja i skinnet. Efter en helg i solsken och värme var vi nog alla lite röda. Vi tror ju heller inte att vi behöver solfaktor på kroppen, men om vi tänker efter behövs det lika väl här hemma som någon annanstans.

När jag summerar hur helgen varit så har det hänt så fantastiskt mycket. Jag har haft fullt upp med att titta på alla löv som kommit ut ur sina knoppar i helgen. Ja, faktiskt över natten mellan lördag och söndag. Är man fenologiväktare så är man. Hoppas nu bara att det inte är den enda sommaren vi får i år. Pessimistisk ska man inte vara men nog är det lätt att man blir det.

Fåglarna och grodorna har verkligen vårkänslor. Att fåglarna kvittrar och spelar är ju trevligt men inte på natten när jag ska sova. Grodorna är ju tysta, tror jag. Jag har inte hört dem i varje fall.

Trädgårdsmöbeln har fått fin färg i helgen, E har fått sitt första bistick tack vare att han glömt hur man måste ha byxbenen över skoskaftet,  grillen är "inbränd" och hunden byter päls.

Det börjar kännas sommar-känslor i kroppen.  

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.