Darriga ben

Hemma på darriga ben efter en operation som kanske inte räknas som stor men dock ett ingrepp i kroppen. Vi är olika vi människor och reagerar på olika sätt. Jag för min del blir jättesjuk om jag bara drar ut en tand. Aj, aj.

Snöat har det gjort sedan jag åkte i söndags. Tog bussen till Umeå och åkte via Dorotea för att ta mig till Umeå. Det känns lite märkligt att liksom åka åt motsatt håll…

Att åka buss är ju inte helt fel. Men jag tycker att man kan märka att sätena har blivit smalare och mer ihoptryckta än vad det var förr. Lite trångt att sitta länge utan att riktigt kunna röra på armar och ben. Nej, Nej, det är inte för att jag blivit större utan jag tror att det är så att man fyller bussarna med fler säten för att få fler sittplatser. Precis som charterflygen.

Nu ska jag roa mig med att göra en vettig matsedel och planera inköp för en vettigare tillvaro. När jag liks inte kan göra så mycket annat kan jag ju gör det. Röra på fingrar och hjärna går bra.

Tur att man inte tillhör småfåglarna. De har det ganska stressigt med att äta under den ljusa tiden på dagen.

En hel hop har jag utanför mitt fönster.

 

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Göran Jonzon

    Men visst är det en sabla tur att vi lever i en tid där utslitna kroppsdelar går att ersätta och byta ut ?
    Tänk så mycket värk och smärta de gamla ur förrförra generationen fick stå ut med innan döden släckte av allt ?
    Nu kan vi få ett par decennier extra sedan leder och sådant är slut.

    • Christine Svensson (inläggsförfattare)

      Jo det är sant. Men det finns många människor som får vänta alldeles för länge på dessa reservdelar. När det är riktigt akut så går det fort… i regel och om man är idrottsman/kvinna. Det om något kan jag tycka är fel. Ex.vis om en kvinna i 50 års åldern, fullt arbetsför, inte får ett nytt knä men en annan kvinna 80 år får ett. Det är fantastiskt att det går och att man gör men lite märkligt är det ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.