mina tankar-mitt liv

SÃ¥ va de fredag igen Ã¥ veckan hade tagit slut…

En rad i en Noice låt, kunde inte låta bli utan la ut det här… lite nostalgi såhär på fredag morgon. I helgen får vi elen dragen ute i hundhuset. Mattan blir nog inlagd i veckan.

Jag har rätt så mycket tavlor som ska ut innan Jul, ska sätta mig och måla i dag hoppas jag… Har väl ca 10 tavlor! Känner en viss ångest över det där att prestera. När det blir ett måste så får jag ångest, det är så jäkla svårt att förklara för dem som inte begrip!

Att vara en "konstnär" eller "artist"… tycker inte jag passar in i någon av de orden… känns obekvämt…men att vara en som målar åt andra kan vara lite jobbigt då man måste hitta inspirationen och motivationen för annars blir det pannkaka. Ibland då tiden börjar knaka så förstår inte människor att det kanske är det som måste till för att jag ska kunna prestera…lite press upp på allt!

Ofta kan man inte bara sätta sig och måla bara sådär för inspirationen har inte infunnit sig. Hur ska jag kunna locka in inspirationen utan att göra avkall på tiden. JA det är ju bara jag som kan lista ut det…

Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.