mina tankar-mitt liv

JA då var det måndag igen!

Vad har helgen haft med sig då? Jour för gubben så det har varit lugnt, vi har haft Opel vivaron hemma.

I lördags så tänkte jag avboka en kurs, jag var inte alls på humör…öppna ditt sjätte sinne kurs-medialitet. Jag gick och jag ångrade mig inte heller. Det var en jobbig dag rent psykiskt. Det var b ra energier och vi hade det trevligt, vi avslutade med att gå in i salt cirkeln.

Allt hade jag gjort innan, förutom att gå in i saltcirkeln…jag hade dock sett det göras. Att öka sin medialitet är roligt, men också förbaskat jobbigt! Jag har så svårt att lita på det jag känner och får till mig.

Det svåraste är att få till sig namn, men de verkar ibland komma som en strid ström, men kan jag lita till mitt sinne? Kan jag lita till mig själv? Jag är ju bara en liten skit i vårt universum, varför skulle jag vara medial av alla miljoners människor!?

Jag skrev till min vän som är medium och sa: Jag får till mig detta namn så fort jag tänker på dig, vem är det!!???

Hon hade inte en aning…hon kände inte någon vid det namnet, jag for och drack kaffe hos henne innan kursen och helt plötsligt kom det…hon visste visst någon vid det namnet! Lite roligt faktiskt!

Vi försöker starta upp bilklubben i Hörnefors på allvar, många viljor att ta till sig. Nu ska vi ordna en dag med olika aktiviteter för både barn och vuxna. Vi ska ordna en fest på kvällen för att förhoppningsvis på in liten budget så vi kan arrangera fler dagar för familjer, singlar, unga och gamla. Vi vill försöka nå den breda skaran och ingen ska glömmas.

Ungdomar med driftingbilar, motorcyklar, rally bilar, snygga hobbyfordon och jänke bilar, alla ska vara välkomna! även Traktorer mm ALLA med ett genuint motorintresse…

Jag blev sent om sänder invald i styrelsen som sekreterare, det var med både glädje men en hel del ångest som jag tog på mig uppdraget. Glädjen över att få vara med och starta klubben på allvar då vi varit inblandad i det förut då det bara var en tanke… Ångesten då jag vet det jag vet, ångesten över att ha ett åtagande, men man ska väl förbi sådant och samtidigt är jag duktig på att dra i trådar!

Nu ska jag till stan och få veta vad min sons utredning gett…

Peace!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.