mina tankar-mitt liv

Veckorna går så fort…

veckorna bara rasar i väg… vart tar tiden vägen? Sitter här med en kaffe kopp i handen och funderar över många saker i livet…

Känner mig väldigt less på väldigt mycket!

En del av livet jag är less på är konflikter av alla dess slag. Är less på människor som gnäller utan att tänka på deras egen del.

I helgen har det hänt mycket, vi ställde ut vår jämthund "Lex" på älghundutställningen i Åsele!

Första utställning för alla inblandade(alltså hund, sambo och jag)

Han vann fick en etta, vann sin grupp-unghund, fick ck och sen tävlade om bästa hane. Jag sa till min sambo att hur ska vi med en unghund kunna konkurrera bland championat och andra garvade hundar.

Lex blev 4:a i bästa hane :), han hade kunnat gå längre enligt domaren, men är dock unghund och måste växa på sig! Vi var mållösa… 4:a i bästa hane med en unghund, det hade vi aldrit trott! Vi var mer än nöjd då vi for hem.

Lex tyckte dock dagen var jobbig, han hade aldrig sett så många hundar, enligt pappren 219 startande ekipage. När vi kome hem så var han som en död sill, gick och la sig i sitt bur och klev inte upp i första taget. En slagen hjälte med andra ord, men det var matte också!

På söndag skulle vi fara till Ö-vik och titta på en bil. Innan så for vi förbi sambons lilla syster, de bjöd på grillade hamburgare…*mums* Deras barn trivdes i solen och det vackra vädret. Vi hann sitta i solen ett tag också innan det bar i väg vidare…

Synd bara att roliga saker och en annars härlig helg ska kantas med mindre roliga saker… Hade önskat att helgen bara skulle varit underbar!

Svårt att ladda batterierna annars…

Over and out!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.