mina tankar-mitt liv

Att må dåligt!

Jag har en depression, jag har medicinerat och jag har haft samtalskontakt. Jag slutade med bägge. Att skriva för mig är en slags avloppsteknik för att bli av med lite skit.

Mina nära och kära kan bli less på att få läsa hur jag mår, men jag har så svårt för att säga att hej! Jag mår dåligt ha lite överseende med mitt humör och krama mig gärna!! Det funkar liksom inte i min hjärna…än fast jag gärna vill.

Att säga då jag mår dåligt eller har ont, då skulle jag inte få tjata om annat för den här förbaskade värken finns jämt och ständigt. Blir inte ens av med den då jag sover.

Jag har återupptagit samtalskontakten då jag känner att jag är nära botten, alla runt omkring mig som rycker och sliter i mig. Af, jobb, måleri, familj-barn, soc, ekonomi… alla yttre faktorer som jag inte kan påverka.

Jag känner att jag inte orkar mina 4 timmar om dagen i arbetsträning, men jag trivs så jäkla bra så det är en strid som jag kan beskriva som en dragkamp med snöre där knuten hela tiden passerar linjen åt än det ena och än det andra hållet. Min ork tryter, men samtidigt mår jag bra där jag är. så det är en kamp mellan det fysiska och det psykiska. MIn kropp säger nej, men mitt inre mår bra… så det är en fin linje!

Samt känner jag mig uppskattad för det jobb jag gör…

Kontentan blir att jag orkar mindre hemma, men förhoppningsvis ska min sambo + barn inse att jag inte orkar allt. Att de får ställa upp lite mer. Jag önskade att medicinen skulle hjälpa mer, men tröttheten är som en lång filt som jag släpar med mig var jag än går. Det verkar ta tid.

Samtidigt lättar humöret lite då det är mer vår ute, solen skiner och fåglarna spelar!

 

Over and out

 

2 kommentarer

  1. Lena

    Förstår hur det känner..Känner likadant.. med att inte orkar nått hemma.. Tror inte jag insett själv att jag är lessen förren för nån dag sen när min dotter påpekade det till mig… Men jag har en sjukdom med som gör ungefär samma saker som en depprission..trötthet å dålig ork.. Men känns som ingen tror på mig varken mina besvär av sjukdomen eller att jag är lessen.. Hoppas att allt löser sig för dig.. Jag vet att det kan vända.. Min dotter hade många år med deppressioner å självskade.. men är sen 2 år helt tablettlös å inga skador.. så det vände rätt fort för henne att vända när det lix ville vända.. Så hoppas allt blir bra för dig å att din sambo förstår att du behöver hjälpen just nu..

  2. Millan E

    Svar till Lena (2013-03-26 13:29)
    Tack lena för dina ord! 🙂
    Jag förstår precis vad du menar då människor inte tror på en… Jag hoppas det blir bättre/bra för dig med!
    Kram M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.