mina tankar-mitt liv

Vet inte vad jag ska skriva…

Igår när jag skulle sova så kom jag på så bra saker att diskutera och skriva, idag när jag kom hem var allt bortblåst.

Hur som haver jag är totalt slut efter att varit i stan, ryggen känns som den håller på gå av, jag har fått neka att hjälpa till på djurhemmet extra då jag känner att jag är på väg in i väggen. Jag står snart inte ut, känner att jag drunknar, orken tryter och smärtan tar över. Det känns som att ha konstant tandvärk i kroppen, på flera ställen samtidigt. På tisdag ska jag lära mig att slappna av på utredningen, jag måste ligga i en vilostol iaf fem min, Jennie ska tvinga mig… Har börjat förklara lite av mina små saker också, det här med händerna…och jag som arbetar med händerna! Jag tappar grepp och blir fumlig efter att ha ansträngt mig en stund,jag ser på min skrivstil att den blir slarvig…bara en småsak, men jävligt irriterande.

Idag var jag ärlig mot en vän, nu känns det skit… JA idag är jag en skit!!! 🙁 Ibland står jag inte ut med mig själv så varför ska andra göra det!?

Funderationen finns att vara jourhem åt en hamster/mus, de andra har ju katter så varför ska inte jag kunna fixa hem åt en hamster!?

Nu helg, fast jag har möte, sen på affären och middag mm, sen uppvakta min syster och sen idol, fredags nöjet numer. Sambon har jour!

Så trevlig helg på er alla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.