mina tankar-mitt liv

Så säger vi adjö till gårdagen.

Vi välkomnar morgondagen och förbannar värken. Önskade att precis som datorn har skräppost så önskade jag att jag kunde lägga värken i min skräppost. Hoppas nu att pappren om reseersättning kommer in. Har kört i 5 veckor till stan och de lovade att beslut skulle tas om resor, tydligen glömdes det bort och min nuvarande handläggare som byttes mitt upp i allt var borta så det blev att kontakta dennes chef som i sin tur fick ta beslut bara häromdagen. Så nu står jag här… Aktivitetsstödet har i gått åt i resor och jag inväntar papper på att få skicka in om resorna, vilket i sig också tar en sisådär 10 dagar! Gud vad kul! NOT!!!

Försöker hushålla med de stackars kronor jag har kvar och de är inte många! Sambon har/ska lägga ut några kronor på en bättre begagnad säng. Fick tag i en till ett bra pris och vi vet också vem som haft den mm.

Samtidigt har dottern börjat ny skola i stan ”Waldorf” och vi blev nekade busskort så nu står jag där och ska överklaga det också, samtidigt som jag får bekosta resorna själv. 🙁 Mitt humör är inte på topp direkt och jag känner inte ens glädje för det är helg. Ändå kommer sonen hem, han lyckas ALLTID träffa av då jag går på knäna både fysiskt och psykiskt och ekonomiskt!

Jag är så glad att han kommer hem, så jag hoppas han tycker det är trevligt ändå!

Alla pyntar inför Julen och jag orkar inte, vet inte ens var jag har julstjärnorna, jag satt upp en röd slang runt fönstret i rummet, lyser rena rama ”porrlampan” men vad faan alltid retar det nån. Jag har nyss satt upp röda fina lampor och vill inte ta ner dem eller byta ut dem så därför blev det en slang runt fönstret istället…

Jag hatar att vara mamma i den bemärkelsen att jag måste tjata, tjata om allt, jag hatar att bli ”besviken”…hatar att gnälla, jag vill inte vara tjatig eller gnällig! Jag vill att saker ska diskuteras och sen ska det funka utan det där tråkiga…och samtidigt vet jag att man kan inte vara ”kompis” med sitt barn… hoppas ni inte missförstår, det jag menar är att även om man är kompis så måste man vara förälder och styra upp saker.

Oj nu ska jag snart på VC och ta prover, den sista provtagningen innan medicinering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.