mina tankar-mitt liv

Värken från hell..

Åh vill gärna inte skriva att jag har ont, att jag har ont, att jag har ont…så klart människor ledsnar. Jag tror jag gått in i den där berömda väggen. Problemet är att jag inte vet hur den ser ut… skulle någon vänlig själ kunna upplysa om det? Är den blå, rosa, kanske röd?

Kroppen är totalt utan ork och värken är värre än någonsin, jag har så ont bak i låren så jag har lust att skrika rakt ut. Enligt en läkare hänger/kan  värken hänga ihop med adhd eller add:n som jag fått diagnostiserad och värken kan gå över om ens lite med den medicinen.

Däremot är höften inte som den ska och det känns just nu, jag har så ont i vä sidan så jag har lust att gråta. Jag förklarade för sjukgymnasten att känslan är att höften hamnar ur läge och det gör så jävla ont så tårarna nästan bränner… tydligen hamnar min höft troligtvis ur läge och jag vet också att vi har så många med höft och knä problem i släkten och ärligt så är jag rädd. Jag är rädd att värken inte ska bli bättre, är det nåt konstigt med höften så är jag för ung för att de ska göra nåt åt den vilket innebär att värken knappast blir bättre. Jag vill inte ha ont och är less då varje steg är smärtsamt. Jag vill inte leva såhär. Sen den här hösten så har allt förvärrats, orken är bortblåst och med orken bortblåst så kom mer värk på besök, var inne i stan på arbetsutredning och den tog knäcken på den sista orken jag hade….

Nu hittar jag inte julstjärnorna heller… de är också som bortblåsta *JÄTTE suck* Har letat överallt, hittar dem icke! Så här blir det inte mer jul än såhär! så det så!!!

Blir jul iaf antar jag 😉 Det är inte min jul att ha barnen heller, men dottern vill vara med mig på jul så varför inte…hon tänker fara till sin pappa två dagar innan för att sen komma hem, inte mig emot!

Nu försöker jag vila, men hemmet ser ut som ett bombnedslag så jag får dåligt samvete och med det dåliga samvetet kommer ångesten och så är vi i det berömda ekorrhjulet igen och springer… ja ja sånt är livet och sånt är mitt liv!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.