mina tankar-mitt liv

Exakt två år sen…

Oj hittade hit efter två års frånvaro, ganska intressant att jag just idag tryckte in mina uppgifter och ser att det sista inlägget är från 2014

Jag känner att jag behöver en kanal, jag tog bort min första blogg pga av vissa åsikter och ifrågasättanden från de runt omkring. Jag blev tjurig och tog bort bloggen istället för att fortsätta. Att bli ifrågasatt gör mig inget, men det kom från alldeles för nära håll och jag tog åt mig och lät mig påverkas.

Två år efter och jag står och stampar på samma ställe som förr. Samhället ser detsamma ut förutom mer kris runt om då Löfven inte direkt gjort ett toppen jobb och jag har definitivt lämnat socialdemokraterna sen dess.

Jag har precis lämnat in en ide till kommunen, jag hoppas de ska tycka att det är en bra ide och vi kan spåna vidare på den.

Just nu har jag så mycket inom mig som måste ut, så mycket frustration men också ledsenhet över mycket. Att bli ifrågasatt som människa hela tiden kan ibland göra att man blir sårbar. Man försöker hålla uppe en bra grund och fasad, men ibland faller det sten för sten och man blir blottad. Ibland ifrågasätter jag var jag står i livet och vilka vägar jag faktiskt valt att gå…

Nu kommer det bli mer livat på den här kanalen och jag behöver få ut lite av mina tankar!

Kramizzzzar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.