mina tankar-mitt liv

Tillbaka till verkligheten…

Sitter nu på arbetsträningen, har lärt mig lite photoshop och både igår och idag har jag bekantat mig lite med exel.

Gjort två scheman lite på basic nivå.

Inatt har jag inte sovit mycket då killens tonårs dotters ex var förbi med kakor 23:30 inatt och väckte mig, ibland borde barnaga vara tillåtet (skämt å sido ;))

Vallen på dagis med liten för att sen byta bil och fara ner på stan, Varför jag bytte bil blir en senare fråga 😀 och nu sitter jag på Leia igen och väntar på rasten. Är så trött så ögonen blöder och här ska man sitta och vara trevlig och säga hej och godmorgon till alla som går förbi!

Var svårt att hitta parkering idag, alla mina ställen var upptagna! Fick parkera nere på hamnen. Många undrar varför jag inte står på parketten och jag vet faktiskt inte varför…

Det enda man längtar till just nu är att få krama kudden några timmar. Om tre timmar går jag hem, men funderar om jag ska smita en stund extra för när jag sovit dåligt blir värken mycket värre också.

Var så mycket jag kom på att jag inte skrev igår och tänkte skriva idag, men jag är så död så det står still i huvudet.

Gammkatta kom och gjorde mig sällskap inatt, men efter att jag råkat knuffat i honom flera ggr så gav han upp att ligga vid mina fötter…och vid huvudet ligger han bara så länge jag kliar honom! Älskar att det finns en katt, även om han inte är den mest sociala varelsen… Allt ska liksom ske på hans sätt och villkor. Samtidigt är man en gammal och grå hittekatt så ska man väl få vara egen!

Nu ska det vara kaffe rast men ingen har dykt upp än så jag inväntar väl signal att det är fika!

 

Pözz och hej

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.