mina tankar-mitt liv

Regn och rusk

Så har hösten kommit på allvar, regn och rusk ute!

Man tappar motivationen till mycket, känner sig bara trött och hängig!

Värken har varit påtaglig i helgen, men tror mycket beror på nervvärk som kommer från ryggen. Ska till ortopeden snart och höra vad de säger, men vet ju redan utgången… 🙁

För ung för operation och sen måste alla ev komplikationer bort…såsom övervikt, psoriasis mm

Frågan är ju om man inte kan ”sporta” hur man då kan gå ner i vikt. När man i stort sett inte är kapabel till att ens göra vardagssysslor liksom.

Bråkar vidare med AF, de har lagt möte då jag är ledig, anser att jag ska ta mig in till stan ändå för att tillfredställa deras behov då de kan! Vad hände med att jag inte kan…det spelar mindre roll. Hotar med indragning av ersättning… ja dra in den du då jag inte har några dagar på FK kvar! Vad ska hon hota med då?

Kicka mig ur systemet?…ja det vore ju något det också!

Sparka på dem som redan ligger går alldeles utmärkt och kör med makt, bara för att de kan! Börjar kännas jävligt tradigt…

Myndigheter är bra på det, kan de inte styra på annat sätt, så tar man till makt för du är bara en pjäs i deras smutsiga spel. Allt för att få till det som de vill, att du har en egen vilja räknas inte för alla ska vara en nicke docka och en ja sägare!

Säger du emot och vill ha en insikt och en diskussion om ditt eget liv ja då är du en obekväm jävel!

Jag är väl en obekväm jävel på alla sätt och vis!

Pözz och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.