mina tankar-mitt liv

Onsdag

Så var det onsdag och dagarna flyger förbi.

Haft en tuff natt med jävlig värk och inre stress, har mest legat och försökt hitta nåt sätt att få kroppen att göra mindre ont. Tror att det kommer från ryggen.

Har tid till ortopeden, men samma tid har dottern fått tid till samtalskontakt och jag anser det mycket viktigare… så jag bokar om!

Jag kan inte släppa mitt liv pga att tiden inte passar.

Nu sitter på jobbet och kallsvettas, har sån jävla värk. Får alltid höra att värk inte är farligt men när värken inkräktar på ditt dagliga liv så är det faan inte roligt och man har lust att slå någon på näsan.

Vi skriver inte ut smärtstillande  som man kan bli beroende av säger vården, men tradolan och skit kan de skriva ut i parti och minut, tabletter som inte ens hjälper. Så jag tar inga tabletter alls!

Det innebär att mitt liv blir rätt inskränkt. Har svårt att gå, svårt att komma ut och ur i bilen, svårt att gå och handla, kan inte gå i trappor, har svårt att ens gå på en högre trottoar, kan inte sitta på en trästol för länge, svårt att ta upp saker från golvet… Allt i livet blir en svårighet, det är svårt att acceptera att man är så pass handikappad i vardagen…

 

Kollar upp vad en ny bromscylinder till Vallen kostar och i Sverige ligger de på runt 2000 kr, en rep sats går på runt 900 kr och en helt ny bromscylinder från USA går på runt 800 kr plus frakt. Valet är enkelt m just nu har jag ingen inkomst så det trilskas ju ändå och vallen står just nu i garaget! Blev inte mycket kört i sommar och dessutom missade jag a body träffen i Tavelsjö, det är jag himla ledsen över.

Den där jävla bilen har mest stått varenda sommar, var bara ifjol som den gick nästan utan bekymmer…. Janne fick köpa ny generator! Är så less, har kostat mer än den smakat!

Dessutom har den börjat rostat som satan också… 🙁

Tänker konvertera den till mer och mer rosa iaf och Tore gjorde ett förträffligt jobb att lacka taket på skithögen, det enda som är fräscht just nu!

 

Pözz och kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.