mina tankar-mitt liv

Vinter?

Är vintern och knackar på vår dörr?

Jag hoppas den dröjer sig en stund till, men i morse var den nära då valianten var genomfrusen…

Skrapa rutor och jag hade glömt att dörren gärna inte vill öppnas i minus grader. Tar ju en hel evighet innan jag får nån vettig varmluft! Eller varmluft är ju och ta i, jag får lite ljummet flås!

Janne kollar på en ny bil då 850 står och skäms i garaget.

Jag hoppas han hittar en bil rätt snabbt då herr snö står och kikar runt hörnet. Det är ju ohållbart att köra vallen i vinter.

Helgen då? Jo helgen i all ära… I lördags kom Alex förbi och på kvällen for hon och jag en tur i Vallen, vi for och kikade på bilprovningen och sen  en vända på stan och bolibompade lite. Tidig kväll då Janne trodde jag skulle bli borta hela natten men jag kom hem strax efter 22:00 och lght var nedsläckt och han snarkade och sov! xD

Fast å andra sidan fick jag också lägga mig tidigt och sömn är något jag verkligen behöver. Inatt har jag bara vänt och vridit, har inte kunnat sova!

Janne körde inte Linas idag utan körde distribution på stan. Han gör hellre det än att köra Skellefteå, Piteå och Luleå!

Som vanligt på en måndag sitter jag på Leias företagshotell och knappar på datorn! Idag står ventilationen still och de har öppnat upp fönstren, jag fryser så in i helvete! Funderar på att ta på mig jackan!

Min mage är helt kajko, men kan bero på att vi åt pizza igår, min mage brukar inte gilla det!

Jag hoppas Janne snart hittar en lght i Hörnefors, hade varit jävligt bra!

 

Pözz och kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.