mina tankar-mitt liv

Inte minus grader

Blev så glad på morgonen då det inte var minusgrader. Jag slapp skrapa rutorna!

Jag hinner ju fram och tillbaka till stan innan jag får upp värmen i denna fantastiska sommarbil. Älskar den på sommaren men på den andra sidan av halvåret är det inte lika roligt!

Min bil flåsar mest när det kommer till värmen xD

Idag har jag många saker på min lyra och jag undrar hur det kommer bli imorrn med värken!? Sjukgymnasten kommer inte bli så glad då de senaste veckorna har bestått av mer steg än mina övningar. Hostan har varit jobbig till och från. Även lilla bonusdottern har varit hostig!

Mitt liv känns sådär av många orsaker och jag vet inte riktigt vart det är på väg. Jag skulle så gärna vilja ha ett jobb, ett riktigt jobb några timmar om dagen eller som det är nu 3 dagar i veckan, men vart i hela friden ska man hitta ett sånt. Pedagogik/psykologi är ju det jag är mest skolad inom, men personlig ass går fet bort med värken och även dagis går ju bort. Skulle aldrig orka med det.

Jag önskade det fanns ett företag där jag kunde köra varor för det funkade ju när jag var på viva! Köra bil är också en sak jag kan, även att sitta vid datorn och skriva!

Jag vet med mig att jag kommer inte klara mer än typ 3 dagar a fyra timmar, det är alldeles nog för min kropp och värk. Jag skulle inte klara av att fylla på med mer timmar el fler dagar. Jag trivs väldigt bra här på Leia men det kommer aldrig kunna utmynna i nåt annat än att just testa min förmåga, finns inget utrymme för anställning el nåt annat!

Arbetsförmedlingen är ju inte heller behjälpliga, de stjälper ju mer än de hjälper i mitt läge!

 

Pözz och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.