mina tankar-mitt liv

Torsdag och snart helg!

Igår var en jobbig dag, var mycket på agendan…

Mina svettningar på natten har blivit bättre, jag har ett påslakan utan täcke, samt ett täcke som jag nu använt ett tag… är jag varm så har jag endast påslakanet och blir jag kall så drar jag täcket över ryggen! Det har fungerat ganska bra! Att hamna i klimakteriet var väl inte tänkt såhär tidigt, men shit happens!

Värken är jämnjävlig och igår hade jag tid hos sjukgymnasten, jag lämnade bilen på Jannes parkering och gick till dit…  Det var ett delmål, men igår så gick jag mest på tjurighet!

Det gick sakta och jag hade så jävla ont, men jag gick fram och tillbaka! Idag får lida för det…ordentligt! Sjukgymnasten var dock imponerad av det. Jag ska fortsätta mina övningar i två veckor till och skriva upp i en dagbok!

Jag känner att jag tappat lite då jag varit sjuk och haft sån jävla hosta!

Sen ska vi utöka övningarna lite till!

Hatar stolen på jobbet, den är verkligen inte ok för min kropp, får så jävla ont!

Jag behöver gå ned i vikt inför en höft operation och just nu känns det inte alls motiverat, många blir frustrerade då jag inte känner motivation, men jag kan inte hjälpa det! Jag ska ta tag i det, men det är just nu lönlöst då motivationen inte finns.

Idag har jag tagit kontakt med en myndighet för min egen del och ställt en del frågor, vi får se vad som händer! Har haft en handläggare för några månader sen, snart ett år sen och det sket sig rejält, nu har jag bett att få byta trots att jag inte haft kontakt på ett bra tag! Känner bara att jag måste ta tag i det för min egen skull…

Kände mig så kränkt av en del saker!

Som vanligt sitter jag på Leia och har gått igenom mina arbetsuppgifter och har nu utställare till Mars. Har funderat på att ställa ut själv i Mars men vet inte…

 

Pözz och kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.