mina tankar-mitt liv

Onsdag morgon

Värken är värre än värst, jag har så ont och sån värk att jag knappt kan gå, än mindre sova! Jag försöker hitta ställningar eller lägen i sängen där det gör mindre ont men det är så att tårarna kommer.

Jag blir ju samtidigt så jäkla utmattad att inte få sova!

Var hos läkaren igår, trodde det var NAFS möte då tiden var beställd av AF, men det var bara jag och läkaren vilket var väldigt trevligt! Han var så trevlig och gullig!

En äldre läkare som sa: Är du 45??? Trodde jag inte, trodde du var yngre <3

Kändes ju som rätt inport på mötet!

Han tog upp alla mina problem och förstod jag hade en komplex situation, såg ju också min fina vaggande gång i korridoren xD

Vi pratade om min psykiska ohälsa och han tyckte inte att jag var deprimerad och jag sa att nä precis just nu känns det faktiskt ok…

Problemet är ju att det vänder så fort, nästa stund kan det vara annorlunda!

Det är ju det som är det jobbiga i mitt mående att det svänger så fort, från att ha en jätte bra dag till att det blir katastrof!

Strax har jag coach möte och för en gångs skull har jag tagit tag i allt jag ska göra…

Däremot har jag inte gjort mina övningar som jag ska göra med sjukgymnasten, jag har haft så jävla satans ont! Värk är inte farligt men då du kvider så fort man ska göra nåt eller lägga sig och sova då är det faan inte roligt!

Blir så förbannad då sjukgymnaster och läkare säger att värk är inte farligt, inget som går sönder… Nej det fattar ju jag också, men då du känner att ben tar i ben i stort sett och att du gråter av smärta då du ska sova…ja då är vill man gärna slå en på näsan som säger…smärta är inte farligt!

När jag var hos läkaren så pratade vi smärtstillande och som vanligt är de bara ute efter de gamla vanliga som inte hjälper… du ska äta alvedon och naproxen… det äter man mot artros! Men för HELVETE, de hjälper ju inte!

Jag skiter väl vad som står i nån jäkla bok, vad som är brukligt då de inte hjälper!!!!

Förstå mig rätt nu, läkaren var jätte gullig och jätte bra men som vanligt när det kommer till smärtstillande blir de lite skygglappsvarning!

Jag vill inte äta medicin hela tiden, men skulle vilja ha en behovs medicin som jag kan ta nån enstaka gång för att kunna andas eller kanske sova en natt åtminstone!

Nu fortsätta dagen på Leia och coachmöte!

 

Pözz och kram

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.