mina tankar-mitt liv

Hittar ingen bra överskrift…

Vad ska vi skriva om idag?

Skulle haft coachmöte, men det blev flyttat… sen blev det sen fika och efter det möte med Simon, han visade mig hur man lägger ut saker på hemsidan…blir spännande att se om jag kan det sen…

Får panik av så mycket information. Jag har så svårt att sålla och komma ihåg saker även om de sagt att jag är duktig på att fixa nya saker.

Jag är ju rätt motsägelsefull när det kommer till vissa saker…

Att skriva blogg är ju egentligen rätt riskfyllt beroende på vem som läser och vad de gör med informationen, men får inte jag skriva så drunknar jag. Däremot utelämnar jag många saker även om jag är personlig. Önskade det fanns nånstans där jag kunde skriva om allt, precis allt!

Jag är ju en funderare, jag funderar så det ibland gör ont! Ofta vet jag inte vad jag ska göra med informationen… Jag vänder och vrider på allt!

Ännu en gång, hur hamnade jag här?

Hur kommer jag vidare? Är det här allt mitt liv ska gå ut på? Jag står inte ut…

Är det meningen jag ska hamna på botten igen och i såna fall varför? Vad har jag gjort för fel?

Känner mig tom och förvirrad… dock inte ledsen eller deprimerad som jag brukar… bara helt tom.

igår kom en nyhet som gjorde mig kräkfärdig, dock är vi några som har gemensamma krafter så vi försöker prata/skriva ihop oss.

Kan inte skriva öppet om det heller då jag inte riktigt vet vem som läser… Finns några få människor som inte ska ha min information om vissa saker. Annars så är alla välkomna att läsa min förvirrade blogg.

Dagen har gått rätt fort trots allt… snart hemgång!

 

pözz och kram

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.