TV-serier

Jag tittar aldrig på TV och då menar jag i stort sett aldrig – förutom ”Halv åtta hos mig” och om jag är hemma ”Postkodmiljonären”. Dessa är mer sov-TV eller vila–i–soffan–tätt–intill–maken-slappa–TV-titt.

Det kan ju bero på att jag de senaste 14 åren arbetat natt och då alltid börjat mitt arbeta på bästa TV-tid…klockan 21.00 och därmed missat alla bra TV-program, serier och dokusåpor.

Det har resulterat i att jag gärna istället ser serier på min bestämda tid och gärna en serie som redan avslutats på TV så jag kan se hur många avsnitt jag vill – efter varandra.

Jag har inte alls sett många serier och True Blood är bra likaså Walking Dead men den bästa hittills och som ingen heller hittills slagit med spänning är faktiskt HEROES.

Jag har aldrig varit speciellt intresserad av superhjältar inte heller vampyrer eller zombies men HEROES och dess superhjältar slår nog allt.

Vilken serie rekommenderar Ni?

3 kommentarer

  1. Susanna

    Vita huset med Martin Sheen är bästa serien någonsin, den har några år på nacken men det innebär att alla säsonger nu finns på köpfilm. Perfekt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.