Plötsligt var det bara jag och maken hemma…

Plötsligt var det bara jag och maken hemma en fredagkväll! TVn ledig och ingen som har åsikter om vad man ska se. Efter att ha zappat förbi samtliga trehundra kanaler insåg vi att det mest sevärda var…..håll i er nu…..IDOL! Det känns inte bra! Det slutade med att jag slocknade i soffan i enåt dessa otaliga pauser och när jag vaknade var maken borta. Ja han hade förflyttat sig upp till datorn alltså. Nu väntar jag på att yngste sonen ska komma hem från fritidsgården och njuter av Julias första körkortshelg hemma i Nordmaling. Hon tog bilen till sin kompis. Det är slut med skjutsande och hämtande! Fantastiskt!

2 kommentarer

  1. Inflyttare, helikopterförälder

    Visst, är det fantastiskt,har man fyra barn inom en radie på 36 år så kan man säga: Nej, jag tar ett glas vin ikväll…jag har skjutsat och skjutsat.

  2. Monica Lundqvist

    Svar till Inflyttare, helikopterförälder (2009-12-05 00:05)
    Jag har ju mina lite tätare men har hela tiden tänkt att man får tillbaka den där skjutsningen förr eller senare. Som min pappa sa när mormor var upprörd över att han skjutsade mig till Gräsmyr på dans: Då kanske hon skjutsar mig på hemmet någon gång när jag blir gammal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.