Passion och frustration

Jesus gick på vatten. I det här huset nöjer vi oss med att ”gå på is”. Det betyder att isträningen kör igång. Ikväll var det Antons första pass och det är få saker som är så höstbetonade som att plocka fram den illaluktande hockeybacken ur förrådet.Det spelar ingen roll hur man vädrar och tvättar – den luktar aldrig Grumme såpa och sommarblommor.

Säga vad man vill om att hösten kommer, men det ger en ändå en fin känsla när man ser alla bilarna nere på Norrskenshallen igen. Parkeringen är så öde sommartid.
 
På onsdag är det seriepremiär i Allsvenskan. Leksand möter Mora. Det blir en intressant säsong, det är nog det klokaste jag kan säga just nu. Det som är helt säkert är att varje match kommer att vara betydligt viktigare i år, än någonsin de senaste åren. Och just därför fick jag ett psykbryt över Tomas Kollars skada i matchen mot Brynäs. Vi har liksom inte råd med det. Och inte på honom, min absoluta favorit.
 
På torsdag kör Skellefteå igång i Elitserien, en del tycker ju det är intressant också….
Ja och sen är det verkligen höst. En ny säsong fylld av känslor. Förväntningar, sorg, ilska, frustration och glädje. Passion. Vardagsglädje. Guldkant. Vad vore livet utan hockey?

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.