Mjölkmysteriet

Efter en lång sovmorgon gick jag ner i köket för att äta frukost.Där upptäckte jag att min man var försvunnen.
Eftersom jag visste att han skulle servera frukost, för Antons hockeylags räkning, vid hockeyförbundets damhockeyläger i Norrskenshallen mellan 7.00-9.30 så blev jag konfunderad över att han fortfarande inte var hemma trots att klockan var över 11.

Ännu mer konfunderad blev jag över att vi plötsligt var helt renskrapade på mjölk, eftersom jag vet att det stod fyra liter i kylen när jag tittade in där senast igår kväll snett efter midnatt.
Förr i tiden skulle det mycket väl ha kunnat hända att det plötsligt gick åt fyra liter mjölk över natten, men sen Petter blev laktosintolerant så har jag full koll på hans mjölkdrickande.
 
Mjölkfri frukost kunde vi väl överleva, men jag ringde till slut maken för att se så det inte hade hänt något. Det visade sig att han var blivit kvar på ishallen för att fylla en tom plats i sekretariatet under matchen.
Mjölken hade han varit hem och hämtat till damlagens frukost, då deras mjölk plötsligt var slut.
Ibland tänker jag att det är många små hjul som snurrar på tack vare människor som engagerar sig ideellt. Småsaker som de som inte jobbar i föreningslivet aldrig tänker på.
Och vilken tur att det går att lösa mjölkfrågan i Nordmaling klockan sju en söndagmorgon

2 kommentarer

  1. Anna-Lena Stenmark

    Tackar för hjälpen även med sängen.Vi är nog dom sista entusiasterna som jobbar i det tysta så hjulen kan snurra.Synd att din man rensade kylen, det var ej tanken. Kramar A-L

  2. Monica Lundqvist

    Svar till Anna-Lena Stenmark (2010-09-22 18:17)
    Ingen här led av mjölkbristen. Jag tror tjejerna behövde den bättre. Och är det något som är svårt att beräkna så är det just mjölk, och man vill inte ligga på några lager. Huvudsaken är att det löste sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.