Plötsligt händer det

Plötsligt händer det, som de säger i Svenska spels reklam. Och att jag börjar blogga igen måste väl vara jämförbart med en Lotto-vinst för er? Det kan väl inte vara det minsta förmätet att se det så?

Som om ingenting har hänt dyker jag upp här igen lagom till Alla hjärtans dag. Och rent krasst skulle jag ju kunna säga att det är precis så. Ingenting HAR hänt sen sist. För lite så känns det ju när vardagen snurrar på. Inget märkvärdigt har hänt.

Men Livet pågår. Då händer det en jädra massa på ett halvår. Märkvärdiga saker också faktiskt. Ledsamma saker, som att min svärmor lämnade oss i höstas.
Glada saker som att dottern äntligen har köpt lägenhet i Stockholm och att sonen har tagit sin sjukgymnastexamen.
Kalkylerade saker som att Leksand med största sannolikhet tar sig till kvalserien. Otippade saker som att det plötsligt dök upp en intressent till titeln svärson i nyårshelgen.
Och plötsligt så fick jag lite lust att skriva igen. Jag har haft förmånen att träffa så många snälla människor som säger att de saknar mitt bloggande.

Så nu kör vi så det ryker tycker jag. Det här kan bli ett hur spännande år som helst! Jag har nämligen just gått in i mitt sista år som ung och lovande. Nästa gång fyller jag 50. Ni fattar vad det kan innebära?
Livskris grand mal? Jag kanske börjar klä mig i leopard och blondera håret? Drar iväg till Gambia och dansar ? Åker till ett indiskt tempel för att hitta mig själv?
Eller så blir jag vid min läst och fortsätter att röra runt i havregrynsgröten varje morgon?
Den som lever får se. Och ni med. I´m back!

11 kommentarer

  1. Berith

    härligt att du är tillbaka!! som jag har saknat din blogg!! må inspirationen rinna till och mycket roligt hända..!!

  2. Marie

    Men härligt att du är tillbaka! Ibland är det så att det faktiskt inte har hänt så mkt…. Fast när man börjar summera var det egentligen så att det har hänt en hel massa. Kanske det som är problemet vid bloggsvackor och skrivkramp, men har helt enkelt inte tid…

  3. Anette Burström

    Säger som övriga, ANTLIGEN!!! Du har varit saknad!!! Ser fram emot dina nya äventyr, med familjen eller bara du själv i leopardmönstrat och blonderat, hur som helst kommer det säkert ge oss läsare många leenden när vi fått läsa om det :-D. Ha det bra och välkommen tillbaka!!!

  4. Ellinor

    Men OOOOO va glad jag blev när jag upptäckte att du börjat blogga igen! Trodde ett tag att det hänt dig något som gjorde att du inte skrev nåt. MEN NU ÄR JAG GLAD IGEN!! Välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.