Intentioner

För att man ska känna sig nöjd med sin dag ska man pricka av det man har hunnit göra har jag lärt mig. Eftersom jag är en mästare på att göra listor så är ju det där med avprickningen en rätt så vital bit. Så låt mig då se vad jag har gjort idag, så att jag kan slå mig ner lugn och nöjd framför hockeyn om en stund.
Sytt gardiner? Nej.
Sytt kuddfodral? Nej.
Postat betalkortsansökan? Nej.
Kittat fönster? Nej.
Målat brädor? Nej.
Men intentionen var ju god.

Frågan är då om jag känner mig mindervärdig, lat, otillräcklig eller har någon liten släng av dåligt samvete?
Svar: Nej.
Jag känner mig just nu väldigt nöjd med att ha såsat bort en halv dag på typ ingenting vettigt. Och mycket piggare dessutom! Borde jag piskas till lydnad??

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.