Att välja grönt

En av mina medbloggare här på Vännäsbloggen har berättat om sina funderingar kring val av parti för sitt politiska engagemang. Det är intressant tycker jag att följa resonemanget inför ett sådant ställningstagande, det är mycket att ta med i beräkningen och ganska säkert finns det inget parti som stämmer perfekt in på alla punkter, vilket kan försvåra valet avsevärt.

För mig har det politiska ställningstagandet handlat mycket om inställningen till miljöfrågorna. Inte enbart naturligtvis, men det passar mig som handen i handsken att Centerpartiet vill verka för att alla samhällsfrågor genomsyras av ett miljöperspektiv. För mig och för Centern är miljöpolitiken nämligen inte en separat politisk fråga utan en övertygelse om att vi måste ta ansvar för miljön i alla beslut som fattas på alla nivåer i samhållet, av politiker såväl som tjänstemän.

Vännäscentern håller miljöfrågorna högt och kommer att vässa den gröna profilen ytterligare inför valet. En modern miljöpolitik för vårt Gröna Granna Vännäs!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Rune raket

    Vännäs och vännäsbloggen verkar vara nedlusade med centerpartister och rekordbloggande moderater som svamlar enbart i egen sak…..
    är det månne nära val som denna exhibitionistiska ådra gör sig till känna…:)
    mera kärnkraft!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.