Fotbollskväll i Strand

Detta fotbolls-VM har jag haft historiskt svalt intresse för, men efter de rafflande semifinalerna så sitter jag nu klistrad i alla fall, och spännande är det!! Bitvis riktigt fult spel och många varningar, men ack så spännande…

Det har varit en riktigt härlig helg, med Vännäsdagar, sol och bad, barnkalas och lite allmänt hemmaarbete. Även om det är härligt att vara ute på resande fot som vi varit ett tag är det ändå skönast hemma i härliga Strand!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Barbro Johansson

    Hej Stina!
    Hörs betryggande att Du trivs så bra i Strand. Hemma i härliga Strand skriver Du, hoppas innerligt att våra före detta grannar som nyligen köpt hus i Strand skall finna samma känsla som Du och Din familj. Ni Strandbor får ta väl hand om Maria, Daniel, Lukas och småtjejerna Emmy och Greta.

  2. Stina Jansson

    Svar till Barbro Johansson (2010-07-11 23:44)
    Hej Barbro!
    Jo jag trivs mycket bra! Min man har ju sina rötter här i Strand men jag har ingen tidigare anknytning hit, men har ändå funnit mig väldigt väl tillrätta och har hela tiden kännt mig varmt välkomnad av Strandborna. Det är jag övertygad om att dina före detta grannar också kommer att uppleva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.