Bra drag på landsbygden!

Idag har hela familjen varit i Västra Vännfors på "Hembygdsdag med drag"! Fantastiskt fint ordnat arrangemang med drag i flera bemärkelser – dels naturligtvis dragkamp mellan flera olika byalag, men även traktorpulling. Och tydligen hade hela tillställningen stor dragningskraft att döma av det stora antalet besökare! Kul, en hel del bekantingar på plats också.

Och den efterlängtade glassen från Glassbonden! Kön var lång och flera köande gav upp för att återkomma senare istället. Jag som envist stod kvar för att köpa glass till hela familjen (som inte ville lämna traktorpullingen) kan meddela att det var värt kötiden… Men när jag delade ut glassbägarna till man och barn meddelade sonen att han inte ville ha, så den fick glassugne medbloggaren Karl-Gustav Sjöström överta!

Stor eloge till Vännäsbygdens Hembygdsförening för en riktigt trevlig och välorganiserad tillställning som gick hem hos både stora och små. Och intäkterna går till en god sak, nämligen handikappanpassning av hembygdsgården i Vännäsby!