Härlig helg!

Som alltid smäller det bara till och så är helgen över. Eller nästan över i alla fall, än är det ju några timmar kvar på söndagsdygnet. Men när helgen har varit riktigt härlig gör det inte så mycket, då har man på något sätt laddat batterierna med positiv energi så att det räcker för hela den kommande arbetsveckan.

För oss har det varit kalastema hela helgen – dels två 7-årskalas som min dotter var inbjuden till, men även ett 40-årsfirande i efterskott, för en numera 40,5-åring… Min man fyllde nämligen 40 år i mars och vi hade fest här hemmavid med blandad kompott av familj, grannar, vänner, jobbarkompisar etc. Ett par som vi umgåtts en hel del med under flera år lämnade återbud, men lovade att gottgöra detta genom att bjuda oss på en riktig brakmiddag.

Och igår kväll var det dags! Vi hade fått välja om vi ville komma till dem i stan eller om de skulle komma till oss i Strand och laga maten hemma hos oss, och vi valde det senare. Det är visserligen en märklig känsla att ha någon hemma hos sig som fixar och donar i köket och så får man inte hjälpa till, men det var härligt! En fantastisk trerättersmiddag i trevligt sällskap, kan det bli bättre?

2 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Svar till Elin (2010-08-15 23:12)
    Ni är så välkomna att komma hit och husera hur ni vill med tanke på den pangmiddag det resulterade i i lördags! 🙂

    Men som vi konstaterade – det vankas ju fler födelsedagar och nästa gång kanske det är vår tur att komma till er och kocka? Med viss risk för att det bjuds på älg eller annat vilt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.