Beslutsvånda?

Ja hörrni, nu börjar det vara dags att bestämma sig för vad man ska rösta på – parti och person och till 3 olika församlingar. Har man tänkt rösta på samma parti till både riksdag, kommun och landsting blir det färre beslut att fatta, men jag tror att andelen som faktiskt väljer att lägga sin röst på olika partier i dessa 3 församlingar kommer att öka. Delvis tack vare att personvalsmodellen arbetas in mer och mer.

Röstkorten har landat i brevlådan och igår var första dagen för förtidsröstning. Det sias om att fler röster än tidigare kommer att läggas i förtid, bland annat blir det så för mig i år. Jag är nämligen i USA på valdagen vilket känns trist så här första året som jag själv kandiderar!

Vilket parti jag kommer att rösta på är väl ingen högoddsare precis, men vilka som kommer att få mina kryss på dessa tre listor är faktiskt inte avgjort än… Vi får väl se hur det blir med det.  😉

 

Om du vill ge mig förtroendet och rösta på mig så sätt ditt kryss på nr 6 på Centerpartiets kommunlista! Jag kommer naturligtvis att jobba för att lyfta miljöfrågorna, men även landbygdsutveckling och skola & barnomsorg står högt upp på min agenda!

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-09-02 16:14)
    Ja du Kalle, vem vet? Har han bokat flyg den 11/9 så kanske det blir så, om inte datumet avskräcker…

    Om Bodström ska på konferensen Dioxin 2010 så är det i alla fall ganska sannolikt att vi springer på varandra!

  2. Stina Jansson

    Svar till Rune (2010-09-02 20:10)
    Ja, men visst är det väl bättre att kunna sätta ett kryss på den kandidat man har störst förtroende för istället för att stryka de man inte har förtroende för?

    Det känns som ett mer konstruktivt synsätt att visa sitt stöd för någon istället för motsatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.