Off to the big US of A!

Imorgon bitti bär det av! Via Stockholm och Chicago ska det förhoppningsvis klaffa hela vägen till San Antonio, Texas, även om koranbrännarna i Florida gör att jag är en aning mer osäker än vanligt när det gäller flygningen. Många har frågat om det inte känns obehagligt med en USA-flygning den 11:e september och jag har lugnt svarat nej ända tills pastor Jones och hans anhang presenterade sina planer.

Det mesta är i alla fall packat och nu funderar jag över lite mer udda prylar som kan vara bra att ha, det blir ju en relativt lång bortavaro (12 dagar). Först blir det 5 dagars konferens i San Antonio, sedan besök hos en kompis i North Carolina, och sedan ytterligare en konferens i Washington D.C. och det har som vanligt varit sanslöst mycket att stå i sista veckan före avresa så det blir rätt skönt att komma iväg imorgon. Samtidigt älskar jag ju valslutspurten och grämer mig ordentligt för att jag missar detta nu när jag för första gången kandiderar själv! Jag ska försöka så bra koll jag kan via nätet men det brukar vara riktigt intensiva dagar under konferenserna så vi får väl se hur det går med det. Jag kommer att förprogrammera något blogginlägg här och där så det inte blir alldeles tyst på min blogg, men kommentarer kan det bli svårare att hinna med.

Jag önskar i alla fall alla er som valkampanjar, både centerpartister och andra, stort lycka till i slutspurtandet. Det ska verkligen bli intressant att se utfallet i detta val, både när det gäller riksdag, kommun och landsting. Jag önskar också alla väljare stort lycka till med röstandet (om ni inte redan har röstat förstås)!

Och även om det förmodligen är en del saker jag har glömt att packa, fixa och förbereda, så har jag i alla fall kommit ihåg att förtidsrösta…

Ha det gott!

/Stina

 

Etiketter: , , ,

10 kommentarer

  1. Margareta Vigren

    Tack Stina för ALLT du hann göra för Centerpartiet i valrörelsen innan du nu åker! Du har varit mkt produktiv med tänkande och skrivande; bloggande och med att få in material till vår hemsida! Hoppas du kan njuta av dessa veckor! Du lär ju hålla dig underrättad om vad som händer kring den 19:e, eller hur?

  2. Stina Jansson

    Svar till Margareta Vigren (2010-09-10 23:10)
    Hej Margareta, och tack för dina fina ord! Det här är faktiskt den första ”nätkänning” jag har sedan jag for så jag känner mig inte så värst uppdaterad, men jag vet ju att ni andra gör ett toppenjobb även om jag är ute och far!
    Det är mycket folk (över 800 deltagare), tokvarmt ute (93 grader F, hur mycket är det i Celcius? Varmt i.a.f.!) men kallt inne i luftkonditionerade konferenshotellet.

    Äh, jag ska inte gnälla, har redan hört flera intressanta föredrag och träffat folk som det ev kan bli samarbeten med i framtiden!

    Ha det gott, vi ses!

  3. Stina Jansson

    Svar till Katarina Hampusson (2010-09-11 07:15)
    Såklart, jag har ju mina guldklimpar hemma som jag vill hem helskinnad till! Och leverera presenterna som de önskat sig… Kanske du har något du önskar dig? En rosa cowboyhatt? En bälta som skakar på huvet när man rör vid den? En miniatyr av ”The Alamo” i choklad? Hotellet ligger vägg i vägg med ett stort köpcenter, märks det?

    Vi tar väl en lunch när jag kommer tillbaka?

  4. Stina Jansson

    Svar till Lars Bäckström (2010-09-11 15:35)
    Tack Lars! Hittills är det toppen, även om det är varmare än vad som är riktigt behagligt!
    Jag har tyvärr inte vägarna förbi Manhattan, annars hade jag såklart kunnat hälsa! 😉

  5. Patrik Jansson

    Hej gummis,
    Nej, jag vill INTE ha en rosa cowboyhatt. Inte en till toalettborste heller. Jag ska fundera lite.

    /P

  6. Stina Jansson

    Svar till Patrik Jansson (2010-09-15 22:09)
    Ok, vi får väl se vad jag kan hitta.

    ”Armadillo droppings” av choklad kanske? Pasta i form av Texas? Smörknivar med cowboyboots-handtag? Det finns så mycket fint, jag vet inte vad jag ska välja… 😉

    Men jag har inte hittat någon George W. Bush-toaborste än. Nä, just det ja, en sån har du ju redan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.