Motion, tilläggsyrkanden, hållbarhetsberedning, matteläxa, ansiktsmålning och tårtbakning

Japp, idag har det varit mycket av en väldig blandning!

Först kommunfullmäktige där min och Ulf Erikssons motion lämnades vidare för beredning i Kommunstyrelsen och Barn- och utbildningsnämnden, två tilläggsyrkanden som jag lade när IT-infrastrukturplanen var uppe för diskussion (slutade med återremittering av planen), och slutligen valärendet där ledamöterna i kommunfullmäktiges Hållbarhetsberedning skulle väljas. Jag blev vald som en av fem ordinarie ledamöter i beredningen, med min partikamrat Margareta Vigren som personlig ersättare. Roligt, och verkligen inom ett område av politiken som jag längtar efter att grotta ner mig i!

Efter fullmäktige ramlar man in i en helt annan värld, med potatismos, matteläxa, ansiktsmålning, sagoläsning, en sväng med kompletteringshandling på kvällskvisten, och så tårtbakning. Imorgon är det nämligen precis 1 år sedan jag tog mitt pick och pack och bytte arbetsplats, från Umeå universitet till SLU, och det måste förstås firas med en 1-årstårta!

Jag kanske skulle ha köpt ett roligt tårtljus också, det är väl det minsta man kan förvänta sig av en förbränningskemist?

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.