Vidrig läsning

DN rapporterar om en pedofilring som avslöjats. 72 misstänkta pedofiler har identifierats och 52 av dem gripits. Huvudsakligen amerikaner men även andra nationaliteter, även svenskar.

”Pedofilringen byggde på att medlemmarna själva utförde grova kränkningar av barn som sedan publicerades på en privat webbplats kallad "Dreamboard". Den som inte lade upp några nya bilder eller filmer inom femtio dagar efter den senaste bilden kastades ut från gruppen.

Ju fler bilder och filmer en medlem publicerade desto fler bilder och filmer från andra medlemmar kunde han själv komma åt att titta på. Pedofilringens högsta nivå, "Super VIP dot", krävde att medlemmen själv utförde övergreppen och för att komma ifråga för ett medlemskap krävdes att barnen på bilderna tydligt såg ut att lida och att gråta. Barnen som utnyttjades var yngre än tolv år. Några av barnen var spädbarn.”

Jag har nästan inte ord för vad jag känner när jag läser detta, hela mitt inre är i uppror. Jag sänder en varm tanke till alla de stackars barn som utnyttjas och till deras närstående, och även en tacksamhetens tanke till de poliser och utredare som har kraft och psyke nog att bekämpa barnpornografin som fullkomligt verkar explodera på nätet. Själv tvivlar jag på att jag skulle klara en enda dag med deras jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.