Lunch med Skräddar Molin

Idag fick jag mig en riktigt härlig kulturupplevelse på lunchen – Umeå Teaterförenings lunchteater på Umeå Folkets Hus. 

Det som visades var Gunnar Eklunds enmansföreställning Skräddar Molins berättelser. En smått fantastisk version av Torgny Lindgrens noveller Skräddar Molin, Störstorden och Stubbrytaren! Jag blir så imponerad av människor som besitter en sådan självklar berättarkonst och som kan förmedla en berättelse med så små medel. Och så är ju berättelserna i sig själva naturligtvis något alldeles speciellt.

Helt klart en föreställning som stannar kvar i medvetandet. Och helt klart inte sista gången jag tar mig en lunchteater!

 

Foto: vk.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.