SVT och hockey-VM

Det är naturligtvis bra man slipper reklamen, men varför så mycket folk omkring? I ordinarie studio sitter 4 varav en programledaren och resten experter. I en annan studio eller ibland man flikar in på har vi Maria Roth som också agerar expert. Sedan i själva matcherna är det 2, den som refererar tillsammans med ytterligare 1 expert. Idag hade Maria ytterligare 1 vid sin sida. Totalt om jag räknat rätt är det 7 st involverade. Man torde knappast sitta där gratis alla som är omkring där.

Måste inte detta vara slöseri med pengar, pengar från oss skattebetalare, så uppfattar jag det. Någon måtta får det väl lov att vara. eller hur?

Jag undrar också ibland på kulturnyheterna och där som visas. Ibland rena rapakaljan. Det samordnas med nyheterna och strax efter, kunde man inte ha det i samband med något annat? Men det kostar väl pengar det också och man slagit ihop alltsammans till en enda smet. Sport och sist lokala nyheter. SVT har mycket jobba med och nu vinst i Melodifestivalen, vad kostar det arrangera den? Visst var det kul Sverige vann före Finland och igår slog svenskarna finnarna i hockey. Surt för finnarna.

Mycket av det som visas i SVT och speciellt helger tycker jag är under all kritik. Men man har ju off-knappen som tur är.

En kommentar

  1. Kenth

    Och nu har dem börjat visa Kunskapskanal-program på svt 1 o 2 ?
    Samt att varje nytt program som visas tävlar om vilka som får mest repriseringar.
    SVT har grävt sin egen grav…synd bara att vi tvingas betala eländet via skattsedeln.
    Schlagereländet också skrota skiten vad är det se på?
    Kostnaden för att vi vann bir över 125miljoner…*SUCK*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.