Moderater/höger evigt föråldrade

Vi ser nu vilken föråldrad politik de för när de så evinnerligt väl kunde ”lura” åt sig makten. Nu då det blir problem av allehanda art kryper man och gömmer sig och hoppas på att det ska ”lägga sig”. Visserligen är det en gammal taktik som även S är något av experter på. Linjen som S drev var inte bra när det gäller brottsligheten, den här regeringen fortsätter på samma linje, fast nu ännu hårdare. Det går ut på låsa in så många möjligt och man tror sig här komma ifrån problemet. Vi kan få en liknande situationen som de har i Colombia och andra liknande länder där stora upplopp kan ske. Det beror på överfulla fängelser och där brottsligheten skjuter i höjden pga de dåliga förhållanden människor har.

Är vi inte en välfärdsstat där vi önskar att så många som möjligt involveras i samhället, istället för att urskilja människor på olika nivåer. Hur ser det ut när någon begår ett brott inom den högerinriktade falangen. Oftast så har de domstolarna med sig, för domstolarna består och leds av gammal förlegad högerdominans.

Domstolarna är oftast partiska när det gäller mera som ses som betydande personer. även inom miljön är det så. Företag som Boliden med stor makt, dels för de har många anställda och också de anses bidra till landets ekonomi nämnvärt. När det sedan gäller miljön och vad de egentligen åsamkar den är här både S och den högerinriktade skalan av samma åsikt. Bara jobben säkerställs är det okej med enorma miljöförstöringar.

Att nu kärnkraften varit i fokus främst från samtliga nu sittande i regeringen visar bara hur dåraktiga de är. Framtidens energikälla heter inte kärnkraft. Vi har nu försök med geotermisk energi som andra länder utom Sverige försöker med och forskar i. Frankrike har enormt med kärnkraft och vad ska de göra med allt avfallet i slutändan?

Sedan att inte vindkraften tillåts byggas ut i södra Sverige och deras kuster och den regering vi nu har står bakom dessa beslut samtidigt som de skriker om snabb utbyggnad av energi. Samtidigt verkar det som den gamla strategin att bygga vindkraft här i den norra delen skulle vara försvarbart och sedan transportera strömmen söderut. Norrland verkar anses som alltid det gjorts. Det tas nästan ingen hänsyn till människor här, även djur och natur. Det är mycket viktigare med den södra delen att man här tillgodoses.

Mera kärnkraft? Nej tack. Vi får lösa det på annat sätt. Det går om viljan finns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.