Valstugan öppnar!

I dag börjar valrörelsen på allvar. Valstugan på torget öppnar och jobben är valets absolut viktigaste fråga. Nya Moderaterna kommer alltid att sätta jobben främst. Fler i arbete ger mer resurser till vår gemensamma välfärd. Sverige blir starkare när fler människor är i arbete.En enad allians som framgångsrikt regerat Sverige i 8 år står emot ett mycket dåligt förberett och splittrat vänsterexperiment. Jobben står mot bidrag.

Nya moderaternas viktigaste mål är att alla som vill och kan arbeta ska kunna få ett jobb, utifrån egna förutsättningar och självklart med schyssta villkor. Vi jobbar hårt för att öppna fler och bredare vägar in på arbetsmarknaden.

Tillsammans med de andra partierna i Alliansen är vårt mål att över 5 miljoner människor ska ha ett jobb år 2020.

Jobb är ingenting du får – utan något du skapar och skaffar dig själv. Vår politik handlar om att ta tillvara varje människas förmåga att växa av egen kraft. Vi vill att människor ska få gå till ett arbete, en lön, arbetskamrater och en chans att forma och bestämma över sitt eget liv.

I dag har 250 000 fler människor i Sverige ett arbete att gå till jämfört med 2006. Utanförskapet har minskat med nästan 200 000 personer. Det är en bra början, men vi vill mer. Vad är alternativet, rödgröna bidragsaktiviteter eller:

Alla behövs: Ulrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.