Monica Wahlström, Vännäs

Lennart Holmlunds intresse för Vännäs fortsätter

Lennart Holmlund har ägnat ytterligare ett blogginlägg åt Vännäs. Han förefaller vara mycket nöjd över att Centerpartiet och Socialdemokraterna gör gemensam sak i Vännäs och menar att detta tyder på en markering gentemot Maud Olofsson och att partiet gått för långt åt höger. Alltså anser han att Centern i Vännäs är vänsterorienterat. Undrar just om centerns väljare i Vännäs delar Lennart Holmlunds glädje över detta. Det skulle vara intressant att få veta!

9 kommentarer

  1. mattias

    Det finns säkert de som tycker som du och de som tycker annorlunda. Men ni gick väl inte till val som ETT parti? Ni gick väl till val som 4 olika partier? Centern fattar väl sina egna beslut och tar ansvar för de besluten.
    Det behöver knappast Fp eller M göra…
    Börjar likna lite pajkastning och ”bad loser” över det hela. Respekt till Centern i Vännäs som vågar stå på egna ben.

  2. Monica Wahlström

    Svar till mattias (2010-12-15 03:42)
    Visst är vi olika partiet! Men, jag, som fp:are hade nog blivit förvånad om min partiledning förhandlat med S. Som stark alliansföreträdare jag är. Det är också skillnad på kommunal-och rikspolitik, men, det är väl ändå av ganska stor vikt hur man gör formella samarbeten? För väljarna? Och hur egen linje håller C när man går ihop med S och vet man att vännäs-c-väljaren vill ha en vänsterorientering?

  3. Katarina Hampusson

    Hej Monica,
    Om jag uppfattat rätt var det var en valteknisk samverkan som avbröts mellan C och de övriga borgerliga partierna och C gjorde en valteknisk samverkan med S istället.

    I båda fallen är det, vad jag förstått, inte aktuellt med ett samarbete (varken Allians eller C+S,V & Mp)? Tror du, mot bakgrund av Holmlunds blogg, att Centerpartiet i Vännäs skulle driva någon annan politik än tidigare eller har du någon annan avsikt med ditt inlägg?

  4. Monica Wahlström

    Ahhhh….har bekymmer med datorn hemma, har nu skrivit ett langt och bra inlägg (min egen åsikt…) och datorn la bara av innnan jag sparat inlägget… Suck! Jag tror jag ger upp för ikväll, och kommer inte att sitta vid dator igen förren fredag, kanske lördag… Så, jag återkommer! (om det inte blir någon tid vid lunchen imorgon, och om jag återfår gnistan för att skriva om det som jag förlorat….)

  5. mattias

    huruvida man vet vad vännäsväljarna vill eller inte har jag ingen aning om, men såvida man inte i förhand gått ut och lovat ett allianssammarbete så ser jag inte nåt problem. Majoriteten av c-ledningen i vännäs vill uppenbarligen inte ha ett allianssammarbete så vad är problemet. Förstår att du vill det, men vill du sammarbeta med de som inte vill sammarbeta med dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.