Bo Brydsten, Sorsele

Jag vill ha kvar Apoteket i Sorsele och utlämningen i byabutikerna

Snart lägger högerregeringen ett förslag om att avreglera apoteksmarknaden. Den genomförs av ideologiska skäl och gynnar internationella läkemedelsgrossister. Men det löser inga problem att sälja ut apoteken till liberala marknadskrafter. Vinstintresset är ingen bra drivkraft för en säker läkemedelshantering. Det blir höjda kostnader för oss skattebetalare och sämre tillgänglighet i glesbygd.

Svenska folket har i dag en väl fungerande apoteksmarknad. Apoteket garanterar en effektiv och säker hantering av läkemedel och bland Europas lägsta priser.

Värna Apoteket Ormen i Sorsele och utlämningsombuden i Ammarnäs, Blattnicksele och Gargnäs.

4 kommentarer

  1. Ragnvi

    Jag håller med om apoteken, helt vansinnigt att avreglera. En annan sak som också är helt vansinnig är kraven på mackarna om etanolpump. Hur ska vi bära oss åt för att få regeringen att begripa att det inte funkar överallt? Ska vi göra som bönderna i t.ex. Frankrike, åka in och blockera huvudstaden. Så maktlös man känner sig!

  2. Stor studieskuld

    Jag tycker att det vore bra om Brydsten kunde ta hand om såväl roder och apotek, som etanolpump. Likt alla andra tycker jag att Brydsten skriver beundransvärt bra. Vilka kloka och bra tankar han har!
    Brydsten for president!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.