Fräsch start

Hej och välkommen till min blogg!

Idag lyser solen och snön smälter sakta bort på min uteplats. Jag kan inte annat än önska att det är över med snöandet nu.

Catharina heter jag som sagt. Jag kommer att blogga om mig själv och det som finns i mitt huvud, familjeliv och den sjukdom som jag nyligen fått diagnostiserad. Jag har levt i många år med den och det har ställt till mycket i mitt liv. Diagnosen jag fått heter BipoläR affektions sjukdom typ 2. Man kan även kalla den manodepressivitet så människor lättare förstår. Som tur är har det funnits medicin mot det och jag har idag sjukdomen under kontroll.

Jag har fyra barn, sambon Rebecka en massa husdjur och även en och annan dammråtta.
Vi hyr ett litet radhus på Ersboda och jag måste säga att det är jätte härligt att bo där. Vissa funderationer har funnits om att flytta in i stan men hela tiden måste man väga fördelar och det är helt okej att bo här. Ryktena om Ersboda får någon som inte bor här stå för, för vi som bor här trivs. 🙂
Sen har jag en härlig sommar framför mig. Husvagn vid havet och trevliga grannar.
Jag är nog det närmaste Svensson man kan komma det enda som skiljer är väl Rebecka.

Idag har jag haft besök av min tatuerare och vi diskuterade det arbete han ska göra på mig. Det blir spännande att se vad han ritat upp.

Annars händer det inte mycket idag. Mina yngre barn kommer och en vecka framåt har vi full huggning. Leos Lekland kommer det nog att tjatas om, samt vilken mat som ska ätas. Det enda jag kan säga att det är underbart med barn och att livet är härligt.
Allt är relativt och man väljer sitt liv, inte allt kanske men på det stora hela är det nog så.

Ta hand om er alla därute och njut dagen som den är.

//C

5 kommentarer

  1. Ersbodabo

    Jag har också 4 ungar och bor på Ersboda i ett radhus med dammråttor. Fast jag har en Jocke i stället för en Rebecka *ler*.
    …och så har jag en liiiiten tatuering samt heter Katarina!

  2. Annika

    Kul att se att du äntligen får må bra! Och vad roligt att läsa om ditt liv i bloggformat!
    Sköt om er! *kram*

  3. Cecilia Lindberg

    Först måste jag säga att jag är fantastiskt glad att du mår bra, sen berömma dig för modet att våga blogga så öppet om ditt liv! Men nån ”doldis” har du väl aldrig varit!! :o) Sen finns det en massa annat jag skulle vilja prata med dig, men inte i detta forum… Kram Cicci

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.